CINE SUNTEM

POVESTEA NOASTRĂ

CE NE DIFERENȚIAZĂ

 1. Calități profesionale de excepție

  Excelența calităților analitice și de cercetare stau la baza oricărui cabinet de avocatură solid și profesionist. Beneficiind de o bogată experiență profesională acumulată de-a lungul anilor în mai multe societăți românești de avocați din prima linie a pieței locale, cabinetul nostru de avocat își pune creativitatea și inovația în slujba clienților și a afacerilor lor.

 2. Puterea informației în lumea juridică

  Cabinetul nostru de avocat utilizează instrumente și metodologii inovatoare în gestionarea dosarelor litigioase precum și a proiectelor juridice complexe și sofisticate. Centralizăm informații juridice utile pentru clienți și investigăm toate sursele potențiale de informații, printr-o radiografie aprofundată a reglementărilor, doctrinei și jurisprudenței, precum și prin colectarea datelor relevante pentru fiecare mandat încredințat.

 3. Experiență în varii domenii ale dreptului

  Beneficiind de o experiență multi-disciplinară și de o înțelegere excelentă a mai multor arii de practică juridică, Valentin Moise a pus bazele unui cabinet de avocat de top, menit să ofere o gamă largă de servicii de asistență juridică și să răspundă cerințelor exclusive ale unor clienți în egală măsură exigenți și experimentați și nevoilor unor afaceri complexe și provocatoare, precum și necesităților juridice specifice ale persoanelor fizice.

 4. Acces extins la baze de date

  Cabinetul nostru deține o experiență unică în ceea ce privește accesul la și analiza informațiilor necesare pentru fiecare speță și proiecte pe diverse platforme, inclusiv la mai multe baze de date juridice, financiare, comerciale, legislative și tehnice cu acces limitat, beneficiind de acces legal la resurse noi în conformitate cu cerințele și nevoile legitime ale clienților noștri.

 5. Abordare pro-activă

  Fiecare dintre provocările zilnice este abordată și depășită într-un mod pro-activ, dinamic. Am dezvoltat mai multe metode și aptitudini unice, îndeosebi în domeniul tacticilor juridice, care ne permit să gestionăm într-o manieră lipsită de efort fiecare dosar litigios și proiect juridic, indiferent de complexitatea acestuia, astfel încât fiecare client să beneficieze de asistența juridică adecvată și de apărarea corespunzătoare în orice context legal sau judiciar.

7 VALORI FUNDAMENTALE

Există șapte principii de bază care ne călăuzesc în profesia noastră și în demersul nostru de asistare a clienților și ne oferă posibilitatea de a oferi servicii juridice distincte. Vom promova întotdeauna:


 1. Profesionalismul. Profesionalismul reprezintă piatra de temelie a activității noastre. Eforturile noastre vor fi permanent îndreptate spre atingerea perfecțiunii în tot ceea ce oferim. Ne străduim să ne îmbunătățim performanțele continuu și punem accentul pe calitate și productivitate.

 2. Integritatea. Acționăm în cel mai integru mod posibil, nu doar făcând ceea ce trebuie ci și cum trebuie. Transparența totală este elementul definitoriu în relațiile cu clienții noștri. Oferim permanent informații privind demersurile întreprinse și explicăm ceea ce facem, și acționăm întotdeauna în deplină coordonare cu nevoile clienților.

 3. Confidențialitatea. Comunicarea deschisă, onestă și cu încredere reprezintă elementul fundamental al oricărei relații. Ne considerăm confidenții clienților noștri și respectăm principiul integrității în toate relațiile noastre. Pentru noi, loialitatea, prietenia, compasiunea și capacitatea de a asculta reprezintă o a doua natură.

 4. Viteza de reacție. Clienții noștri se așteaptă să răspundem rapid întrebărilor și preocupărilor lor. Răspunsul prompt oferit acestora reprezintă una din modalitățile prin care ne demonstrăm empatia față de problemele lor și cât de mult ne pasă de ceea ce îi preocupă.

 5. Eficiența. Vrem rezultate și facem tot posibilul ca acestea să fie cele scontate și ne construim reputația plecând de la eficiență. Viteza rapidă de reacție asigură livrarea la termen a serviciilor în formatul cel mai adecvat pentru client.

 6. Creativitatea. Ne desfășurăm activitatea într-o lume în permanentă schimbare, în care nevoile și cerințele clienților noștri nu sunt niciodată aceleași. Depunem toate diligențele pentru a găsi soluții creative și pentru a descoperi calea potrivită în orice situație. Suntem de părere că orice scop poate fi atins prin inovație și atitudine pro-activă.

 7. Entuziasmul. Apreciem permanent și valorificăm toate oportunitățile care ni se prezintă. Atitudinea deschisă și entuziasmul reprezintă repere în deservirea și promovarea drepturilor și intereselor legitime ale clienților noștri.
FĂ O PROGRAMARE

În caz că ai nevoie de asistență sau sfaturi specializate, te rugam nu ezita să ne contactezi.

Nume:

Telefon:

E-mail:

Spune-ne despre cazul tău: